Kohti kevättä!


Aivan käsittämättömän upea talvi ollut myös täällä eteläisessä Suomessa. Hiihto, luistelu , pulkkailu ja muut talven ihanuudet ovat olleet mahdollisia jokapaikassa. Talvessa on se hyvä puoli, että jos on kylmä niin vaatetta vaan päälle lisää! Kesällä jos on kuuma niin ei ole mitään tehtävissä kuin hikoilla! Sanoo talvifani!


Täällä kotipaikkakunnalla Huittissa saatiin pitkään olla ”kuin herran kukkarossa”, korona meni ohi lujaa. Mutta nyt sitten kun löysi tien tännekin niin ottaa kovaa vauhtia menneet takaisin, tartuntoja hurjasti hetkessä.  Se taas tietää tilaisuuksien peruuntumista, pidetään pienellä porukalla tai siirretään. Kuvauksia kuitenkin koko ajan teen, asuntoja tulee myyntiin, kuvataan niitä, kunnallisvaalikuvia otetaan, kotisivuja tehdään, lapsia kuvataan, hautajaisia jne. Työt jatkuvat mutta vieläkin tarkemmin turvallisuus huomioiden.
Ensi kesän juhlien järjestäminen on tällä hetkellä kuin kristallipalloon katselisi, mitä on tulossa ja mikä on mahdollista. Silti järjestelyitä pitää tehdä, yhtäkkiä ei mitään pysty tyhjästä tekemään. Ja jos tautitilanne vaatii niin pitää vaan peruuttaa, rohkeasti, kaikki ymmärärtävät tällä hetkellä senkin ratkaisun vaikka se onkin huona vaihtoehto.


Kevään valo on jo lisääntynyt huimasti, pitkälle iltaan näkee liikkua ja olla ulkona. Koululaiset viettävät hiihtolomaansa ja toivomus olisi että muistavat myös olla ulkona niin jaksaa sitten loppukevään koulua, oli se sitten etäkoulua tai ihan normaalisti koululla. Osa on siirtynyt jo etäkouluun ja osa oppilaista käy lähikoulua.

Viimeaikoina ovat lumet yhtäkkiä huvenneet nopeasti! Viimeyönä oli jopa täällä eteläisessä Suomessakin revontulia! Nehän kuuluu kevääseen ennenkuin tulee liian valoisat yöt!


Mukavaa alkavaa kevättä kaikille!

Vastaa