You are currently viewing Kesäkuu!

Kesäkuu!

Niin sitä on päästy kesään, kuinka nopeasti kaikki taas kävikään. Juuri oli talvi ja  pikainen kevät ja nyt helteet! Luonto on hellinyt meitä! Helteitä ja välillä vilvoittavia sateita. 

Tämän vuoden ylioppilaat saivat kuin saivatkin ottaa suureen juhlaansa vieraita. Täällä meillä huittisissa oli hyvin hoidettu tilaisuus. Kaikilla ylioppilailla sai olla 3 vierasta ja he menivät saliin hakemaan lakkejaan ja todistustaan ryhmissä. Koko tilaisuus striimattiin luokkiin. Sujuva ja turvallinen tapa mutta niin juhlava kuitenkin, Suomen lipun alla muiden, vaikka pienen ryhmän, kanssa sai kuulla rehtorin julistavan ylioppilaaksi ja painaa valkolakin päähänsä.

Jo 16 vuotta täyttäneet saavat mennä rokotuksille ja sitä he toivottavasti tekevätkin! Kun mahdollisimman moni ottaa rokotuksen niin saataisiin tauti kuriin ja voitaisiin palata taas normaaliin arkeen.

Kuvauksia on myös saanut kauniin luonnon keskellä tehdä. Välillä on siitepölyä niin että kameraa pitää puhdistaa, mutta silti on vaan hienoa olla ulkona kameran kanssa. Ja nyt kun kaikki ovat tottuneet maskeissa liikkuviin ihmisiin niin allergiset voivat hyvin pitää maskia myös allergian takia ilman että kiinnittää huomiota.

Passikuvia on otettu paljon ja asiakkaiden puheissa kuuluu sanat ”matka, vierailu, reissu..” Niitä moni odottaa ja toivoo.

Muutama viikko vielä ja on keskikesän juhla!

Vastaa