You are currently viewing Hyvää Pääsiäistä!

Hyvää Pääsiäistä!

Vaikka ei juuri nyt siltä tunnukaan niin kohti kevättä mennään. Juuri hetki sitten tuli parikymmentä senttiä uutta lunta myös tänne eteläiseen Suomeen kovan myrskyn saattelemana.Lumikola oli meilläkin jo viety varastoon, no esille vaan.

Paikallisilla jalkapalloilijoilla oli hommaa kun tekonurmen päällä oleva lumi piti saada pois että sarjakausi saadaan alkuun. Aika talkoot heillä oli!

Vaikka edelleen taudit jylläävät niin siitä huolimatta monenmoisia juhlia on pidetty ja tullaan kevään ja kesän aikana pitämään. Hyvä niin, elämän on jatkuttava, onhan tässä jo pari vuotta eletty rajoitettua elämää.

Penkkarit, vanhojen tanssit, luokkaretket, kevätjuhlat jne ovat olleet tauolla. Ne kuitenkin ovat todella tärkeitä asioita nuorten elämässä ja niiden myötä jää hienoja muistoja.Häät ja syntymäpäivät ja hautajaiset, kaikki niin ainutkertaisia tapahtumia niin on ollut sääli kun ei ole päässyt niitä toteuttamaan. Kaikki juhlat ovat ainutlaatuisia, koskaan ei niitä uudelleen saa täysin samanlaisina järjestettyätoiseen aikaan.Kerho ja päiväkotikuvauksia on myös näin keväisin, iloisia, reippaita, hiukan ujojakin mutta kaikki niin hurmaavia ja kaikkien kanssa päästy yhteisymmärrykseenettä kuvissa on kiva käydä. Tietenkin studiossa kokoajan käy kaikenikäsiä kuvattavia. Nyt on ollut erityisesti passikuvauksiintulijoita. On unohdettu, että passi tai henkilökortti pitää olla voimassa aikuisilla jo pelkästään pankkiasioiden hoidon takia.

Nautitaan tästä lisääntyvästä valosta ja heräävästä luonnosta!

Hyvää pääsiäistä

Vastaa