You are currently viewing Uudet kotisivut

Uudet kotisivut

Oli tullut aika sanoa hyvästit vanhoille kotisivuille ja tehdä uudet. Paljon asioita vanhoilta sivuilta siirtyy tännekin mutta myös uutta ja uusi ulkoasu tietenkin. Paljon säätöä ja tekemistä vielä riittää mutta alkuun päästy kuitenkin näillä. Kotisivut ovat käytännössä aina työn alla, jotain uutta pitää tänne saada kokoajan.

Korona-arki on ollut osa arkea monet viikot jo. Osa lapsista ja nuorista käy vieläkin etäkoulua, osa lähti pikavisiitille opinahjoon pariksi viikoksi, vanhempien ihmisten tapaamisia ja kokoontumisia rajattu. Ylioppilaat saavat näillä näkymin juhlansa syksyllä. Arki on meillä kaikilla muuttunut, olimme sitten töissä työpaikalla tai etänä. Kuvauksia on peruttu koska juhlia ei voi järjestää. Mutta toki ihan uusia juttujakin on tämän myötä tullut. Tilaisuuksia videoidaan ja esitetään sitten kun saa isot juhlat pitää. Hautajaiset tai ristiäiset esimerkiksi ovat sellaisia joita ei voi siirtää tuonnemmaksi vaan järjestetään läheisten läsnäollessa.

Monissa perheissä on myös luonto löydetty taas uudella tavalla. Itse paljon luonnossa liikkuvana en muista näin paljon väkeä nähneeni maastossa. Toivotaan että tämä jää myös osaksi perheiden arkea jatkossakin.

Usein tutkin karttaa missä haluasin käydä ja mistä löytyy uusia mielenkiintoisia paikkoja. Ihan tässä lähelläkin on monia upeita kohteita joihin kannattaa tutustua. Pääsiäisen aikaan kävimme Koskeljärvellä Eurassa, oli muuten hieno paikka. Vaikka välillä sataa lunta ja välillä paistaa, pitää vaan muistaa että Suomen ilmasto on sellainen ja varautua monenlaisiin keleihin. Retkellä ei varmasti viihdy jos palelee tai on kengät märkänä. Varsinkin lasten kanssa eväät on tärkeä osa retkeä!

Koskeljärven maisemia

Vastaa