You are currently viewing Vuosi 2020!

Vuosi 2020!


Tämä niin erilainen, arvaamaton, rajoitettu ja osin pelottavakin vuosi on loppumassa jossa oli myös niin monta ilon aihetta!


Vuosi sitten ei olisi osannut tälläistä tautivuotta olettaa tulevan, ei koskaan!  Ja totuuden nimissä myös toivon ettei enää koskaan tälläistä koetakaan.
Korona – sana joka lapsuudessa oli mukava seurapeli, sai aivan uuden merkityksen tämän vuoden aikana. Tuskin on yhtään ihmistä joka ei ole kuullut tästä sairaudesta ja kaikesta siihen liittyvästä. 

Kevät etäkoulua taiteteillen, kesä hiukan helpommin ja taas syksyn tullen uudet ongelmat.

Me täällä huittisissa olemme saaneet olla onnellisia vähistä tartunnoista mutta nyt on ensimmäinen iso joukkoaltistuminen ja muutama uusi tartuntakin muuta kautta. Naapurikunnat jo tiukentavat ja rajoittavat elämää saadakseen viruksen kuriin. Koska meillä?
Kuitenkin vuosi on kulunut, ei ehkä perinteisesti mutta on kuitenkin. Pieniä juhlia on ollut ja joitakin joukkuelajeja urheilussa on voinut pitää, yleisön kanssa tai ilman.

Iloisia  tapaamisia tämän kaiken keskellä ovat pienet ihmiset, heidän välitön ja rento elämänasenne ja ne hauskat ilmeet ja eleet kun vielä saa tallennettua kameralla niin tulee kyllä itsellekin iloinen mieli.  Vuosijuhlat , oli se sitten yksi, kaksi, kolme tai joku muu, ovat vain kerran elämässä eikä voida pitkään odottaa tautitilanteen parantumistakaan.

Häät,  hautajaiset ja ristiäiset pidetään, nyt vaan hiukan pienemmällä väellä. Saivatpa syksyn ylioppilaatkin pitää juhlansa kaikkien rajoitteiden keskellä. Tietysti tälläisten pienimuotoisten tilaisuuksien ollessa kyseessä kuvien merkitys kasvaa. Kuvien kautta voi jakaa tilaisuuden tunnelmat myös niille joita ei ollut mahdollista kutsua paikalle rajoitteiden vuoksi.


Viime talvi kului lähinnä talven odottelussa, toivotaan että tälle talvelle saataisiin lunta edes vähän pidemmäksi aikaa kuin yhdeksi illaksi. Ja kunnon pakkaset!

Muutamia kuvauksia vielä on ennen joulua ja sitten studio hiljenee joulun viettoon muutamaksi päiväksi.
Oikein rauhaisaa joulunaikaa ja onnea ja iloa uudelle alkavalle vuodelle 2021!

Vastaa